• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam248
Toplam Ziyaret12917890

Maaşlar % 13 Zamlandı

 

           Viranşehir Belediyesi Genel-İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi imzaladı. Buna göre işçilere yıllık %13 zam yapılırken, 8 Mart, 21 Mart ve 25 Kasım günleri işçiler için idari izin sayılacak.

          Viranşehir belediyesi işçilerle sözleşme imzaladı. Genel-İş sendikası Urfa Şube Başkanı Sadık Demir, Viranşehir Temsilcileri, BDP İlçe Başkanı Halis Aktaş ve Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, Belediye hizmet binasında bir araya gelerek işçilerle yapılacak sözleşme için görüştürler. İşçilere %9+4 toplam %13’lük zam yapılırken, 8 Mart, 21 Mart ve 25 Kasım günleri işçiler için idari izin sayılacak. Sözleşmeden önce Genel-İş sendikası temsilcileri Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun’a işçilere verdiği destekten dolayı teşekkür ederek bir plaket verdi. Sözleşmenin işçiler için çok iyi bir sözleşme olduğuna dikkat çeken Demir : “Aslında şenlikle kutlanması gereken bir sözleşmedir. Fakat Belediye Başkanımız Sayın Leyla Güven hukuksuz bir şekilde cezaevinde olduğu için bizde böyle sade bir tören yaptık. Herkese hayırlı olsun.” Diye konuştu. Viranşehir belediye başkanvekili Mehmet Burun, çalışanların emeğine saygılı olduklarını bu nedenle onların haklarını en iyi şekilde koruduklarını dile getirdi. Belediye Başkanlarının tutuklu olduğuna dikkat çeken Burun, bu nedenle sade bir tören yaptıklarını dile getirdi. Viranşehir belediye başkan yardımcısı suna Uluğtürken ise sözleşmede kadın haklarının daha da korunduğu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve 25 Kasım kadına Karşı Şiddete Hayır günlerinin idari izin olarak verilmesinin sevindirici olduğunu sözlerine ekledi.

          Yapılan konuşmaların ardından taraflar sözleşme metnini imzaladılar. Atılan imzaların ardından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Genel-İş Urfa Şube Başkanı Sadık Demir ve Belediye Başkan Yardımcısı Suna Uluğtürken Belediyede çalışan kadınlara karanfil dağıttı.   07.03.2013

 



870 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184532.3134
Euro34.583334.7219
Hava Durumu
Saat
Site Haritası